SISTA DAGEN I MELBOURNE

Jaha då var även denna dag kommen. När jag först kom hit kändes det som en livstid jag skulle vara här. Fyra månader liksom, men gud vad snabbt det gått! Blir nästan lite emotionell nu när jag skriver för jag har verkligen kommit att älska Melbourne som stad så himla mycket. En av de få städer i världen jag 100% hade kunnat se mig själv bo i. Gillade inte alls Melbourne första månaden, men damn has it grown on me. Hur som helst så har jag valt att verkligen försöka se att jag lämnar denna stad som något nytt, positivt och spännande istället för att grotta ner mig i min separationsångest som jag alltför ofta gör haha! Stack in till CBD ensam en sista gång för att gå min lilla vända som jag brukar göra. Hoppa av på central, in på Emporium, gå nerför Elizabeth St, inom Federation Sq, gå en bit längs Yarra River vid Southbank, ta en tram till Docklands, kolla på Melbourne Star osv. En rutt jag starkt kan rekommendera! Fick en kommentar som frågade vart det är jag ska ta vägen, och imorgon när jag landat kommer ni få veta det lovar jag! Det är inom Australien, det kan jag säga iallafall! Nu ska jag bara packa ner det allra allra sista, sen står mitt rum helt tomt. Måste vara på tåget till flygplatsen 08:00 imorgon så med det säger jag godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *