A COUPLE DRUGSTORE FAVORITES

DSC04451

DSC04448

DSC04446

DSC04443

DSC04439

DSC04436

Detta är mina absoluta favoritprodukter som inte är märkesprodukter. Superbilliga och superbra! Kan verkligen rekommendera alla dessa. Från vänster till höger på första bilden har vi Rimmel Stay Matte Powder, Rimmel Wake Me Up Concealer, Maybelline Fit Me Concealer och ELF Basic Concealer. Om jag var tvungen att välja en favorit av dessa fyra, så skulle det faktiskt vara Stay Matte pudret. Även beauty gurus på YouTube hyllar denna produkt och säger att den är på samma nivå som Laura Mercier Translucent Powder och RMCA Translucent Powder. Nu har jag inte testat de andra, men den är perfekt att göra baking med, att använda under ögonen så att ens concealer inte lägger sig i de fina linjerna och såklart ett super bra vanligt puder också. Spring och köp vänner!

One comment on “A COUPLE DRUGSTORE FAVORITES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *