MIN VEGANSKA SHOPPINGLISTA

Det var ändå ett par som var intresserade av att se vad jag handlar för mat, så jag tänkte att jag lägger upp listan här på bloggen så kanske det kan hjälpa någon som är nyfrälst vego eller helt enkelt bara vill äta lite mer vego! Dessa saker på listan kan man göra så otroligt många olika maträtter och kombinationer med, och detta är basically det jag lever på haha! Såklart äter jag annat också, men detta är vad jag äter mest av iallafall. Jag har försökt dela upp det någorlunda så det är lättare att få en överblick.

Ris

Potatis

Pasta

Sötpotatis

Risnudlar

Havregryn

Wraps/Tortillas

Toastbröd

Riskakor

Granola/Müsli/Flingor

_____

Balsamvinäger

Olivolja

Kokosolja

Ketchup

Italienska örter kryddblandning

Chili flingor

Kanel

Kardemumma

Vitlök

Lönnsirap

Hommus

_____

Romansallad

Färsk babyspenat

Tomater

Röd paprika

Färska champinjoner

Gurka

Gullök

Rödlök

Oliver

Avocado

Bananer

Äpplen

Morötter

Citroner

Färska dadlar

Valfria frysta bär

_____

Pesto

Krossade tomater

Kikärtor

Vita bönor

Svarta bönor

_____

Soja/Mandel/Ris/Kokosdryck

Jordnötssmör

Chiafrön

Rostade cashewnötter/mandlar

70% Mörk choklad (Bra kvalitetschoklad som är över 70% ska inte ha mjölk i sig, så man får dubbelkolla!)

Processed with VSCO with hb1 preset

Happy foodshopping!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *