EN ARBETSLÖS SANNA KOMMER LASTAD

Processed with VSCO with kk2 preset

Hej alla fina! Hur mår ni idag? Jag mår super tackar som frågar. De senaste dagarna är allt jag gjort att söka jobb haha… Jag har ju då lyckats sätta mig i en lite knepig sits. Den sitsen är att alla tusentals studenter som började på universitet här i Brisbane som är en stor studentstad kom för knappt två månader sedan, vilket betyder att tusentals studenter vill ha jobb, vilket betyder att i princip alla jobb är tagna. Yay. Jag befinner mig då ‘mellan säsonger’, dvs alla studentjobb är tagna, och de letar inte folk förrän till jul igen. Hahahaha åh gud alltså… MEN jag ska inte hänga läpp för det! Jag vet ju att det kommer lösa sig. Undertiden njuter jag bara av allt Brisbane har att erbjuda. Brisbane måste jag också säga är en otroligt underskattad stad. Allt jag hörde av folk när vi backpackade var att det var en tråkig stad och att stanna en natt eller två räckte. Nej vad fel alla hade. Älskar Brisbane så himla mycket redan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *