NY YOUTUBE VIDEO: PACKA HANDBAGAGE MED MIG

Hej fina vänner! Äntligen så har jag slutat lata mig och fått redigerat denna video som jag spelade in dagen innan jag skulle flyga från Melbourne till Brisbane där jag helt enkelt visar vad jag packar med mig i mitt handbagage. Väldigt spontan video som jag bokstavligt talat satte mig ner och filmade när jag kom på idén haha! Hoppas ni gillar den och prenumerera jättegärna på min kanal, det hade gjort mig så himla himla glad!

One comment on “NY YOUTUBE VIDEO: PACKA HANDBAGAGE MED MIG

  • Hej på dig!
    Står inför ett jättedilemma, ska till Australien nu i November och kan verkligen inte bestämma mig om jag ska åka till Sydney eller Melbourne. Du som har varit på båda ställena, vilket hade du rekommenderat?
    Tack på förhand o ha de grymt nu i Brisbane!.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *