VEGO MED SANNA #1

DSC04807

DSC04809

DSC04811

Tänkte börja med en liten ny serie här på bloggen. Eller egentligen är den inte helt ny. Om du följde min blogg precis när jag kom till Australien kanske du kommer ihåg att jag ibland gjorde ‘Eat Like Me’ blogginlägg där jag basically visade vad jag åt på en dag. Nu hade jag dock tänkt att jag skulle vara lite mer regelbunden och köra en liten version av det varje onsdag istället, nämligen Vego med Sanna! Så vi kör första inlägget här och nu!


FRUKOST/LÄTT LUNCH

Detta är en ‘rätt’ (om man ens kan kalla det rätt för det är så enkelt!) som man kan variera jättemycket, men jag älskar att halva delen är frukt och halva delen är lite mer matig.

Toast med jordnötssmör, skivad banan, jordgubb och lönnsirap med en halv cantaloupemelon på sidan. Perfekt för dig som älskar att äta något sött och fräscht på morgonen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *