HUR ÄR JAG…?

Har sett denna lilla lista cirkulera på en hel del bloggar på det senaste, och jag tyckte det var en superrolig idé att göra själv, för när jag läste de andra bloggerskornas listor så kände jag att jag lärde känna dem mycket bättre. Lite mer personligt ni vet. Let’s go!

HUR ÄR JAG…

… VID MATBORDET?

Det beror helt på vem jag sitter med, om det är familj eller vänner osv. Men om jag ska säga något så är jag ofta den som äter absolut långsammast OCH pratar mest… Ingen bra kombination haha! Det slutar alltid med att jag sitter där själv medan alla andra är klara och försöker kasta i mig maten så snabbt som möjligt för jag inte vill att alla andra ska behöva sitta och vänta på mig.

Processed with VSCO with b5 preset

… PÅ NATTKLUBBEN?

Nu är inte jag världens partypingla, men när jag väl är ute på klubb (gud vad töntigt det låter) och det är bra musik så kan man hitta mig på dansgolvet där jag antagligen skämmer ut mig själv, men jag har för kul för att ens bry mig om jag skämmer ut mig haha! Om det inte är bra musik vill jag helst sitta vid ett bord eller så och snacka med mina vänner.

… PÅ STRANDEN?

Jag har inte varit såhär innan jag kom till Australien, men här är jag 110% den som smörjer in mig i 50SPF 4 gånger om dagen och tar med mig ett paraply som jag åtminstone kan sätta så att jag har skugga över ansiktet. Om jag inte har ett paraply lägger jag en tröja eller så över ansiktet. Med andra ord är jag den där extremt solförsiktiga haha… Jag har aldrig varit dålig på att smörja in mig eller så, typ som varje annan svenne liksom, men solen här i Aus har verkligen fått mig att tänka till. Har även blivit den som hoppar i vattnet först, vilket är så stor skillnad från hemma!

DSC02297

… I KLÄDBUTIKEN?

Jag älskar älskar älskar att shoppa som nog de flesta vet haha. I klädbutiker är jag den som plockar på mig allt jag ens tycker ser lite lovande ut, och väl inne i provrummet provar jag kanske 50% av det jag tog med mig in. Är även den perfekta kunden då jag tyvärr ofta faller för diverse promotions. Typ, jag kom in i butiken för att köpa ett par jeans, men jag kommer ut med tre par för man sparade 200kr om man köpte två extra. Ja jag vet, jag måste bättra mig.

… HEMMA HOS ANDRA?

Om jag inte känner personen bra är jag väääldigt försiktig av mig. Vill inte vara till något problem eller vara i vägen eller så. Jag är verkligen den som frågar ‘Ursäkta, är det okej om jag tar ett glas vatten?’ även fast jag vet att jag egentligen inte hade behövt fråga.

DSC01679

… PÅ EFTERFEST?

Ni skulle aldrig hitta mig på en efterfest om det inte var en yyytterst speciell efterfest. Jag värderar sömn högre än fest hahaha!

… I ETT FÖRHÅLLANDE?

Svårt att svara på själv, men jag tror att i ett förhållande är den som man inte vill bråka med, för jag har redan tänkt ut alla perfekta motargument i alla scenarion hahaha! Är även den som tycker att många små fina saker är bättre än få stora, om det ens makes sense. Typ mer lyx och överraskningar i vardagen än att göra en stor grej tillsammans när någon fyller år eller så.

IMG_8577

… PÅ MORGONEN?

Har verkligen ingenting emot morgonen, är 100% en morgonmänniska. Om jag kommer ur sängen senare än 10:00 så känns det som att hela dagen är förstörd och förbi. Vaknar väldigt lätt. Sätter aldrig mer än ett alarm. MÅSTE äta frukost annars överlever jag inte resten av dagen.

… PÅ KVÄLLEN?

På kvällen är jag den som kollar på två extra avsnitt av min serie bara för att jag inte orkar och vill dra ut på att gå och tvätta av mig mitt smink. Är även den som blir superhungrig på kvällen, så du kan förmodligen hitta mig i köket. Har heller aldrig några problem att sova, somnar på fem minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *