FRÅGA VAD SOM OM AUSTRALIEN

Screen Shot 2016-08-25 at 17.16.10

 

Fick denna supergulliga kommentar på YouTube härom dagen och tyckte det lät som en underbar idé! Jag har ju ändå varit här i närmare 10 månader nu, så jag skulle väl säga att jag faktiskt kan en hel del om Australien. Har ni frågor om visum, bästa platserna att besöka, hostel man absolut ska akta sig för eller vad som helst så skriv en kommentar, antingen här, instagram eller på YouTube så svarar jag garanterat på din fråga i min nästa YouTube video ♥

9 comments on “FRÅGA VAD SOM OM AUSTRALIEN

 • Vilka städer längst med östkusten kan du rekommendera? Vilka städer tycker du man kan hoppa över? Vilka aktiviteter längst med östkusten (fallskärmshopp, båtturer, regnskogsturer etc.) tycker du alla ska göra om de har möjligheten? Vilka hostels kan du rekommendera men även vilka kan du avråda en från? Använde du resväska eller ryggsäck och vad i din packning var mest användbart och vad tyckte du att du mest släpade runt på?

  Reply
 • Hej! Jag åker till Sydney i oktober och har lite frågor! 🙂
  Hur fungerar Medicard och har du ett? Hur skriver man ett CV på ett australiensiskt sätt? haha Bra hostel i Sydney? Tips på hur man blir kompis med lokalbefolkningen? ahah Hur fungerar nattlivet i Australien/tips på klubbar? Mini guider på ställen på östkusten? Kram, älskar bloggen och the vlogs 🙂

  Reply
 • Hellu!! Jag har en fråga. Jag har läst att man kan stanna i 2 år istället för bara ett år som du skriver att ditt visum gäller i. Hur gör man det och planerar du att stanna ytterligare ett år??

  Reply
 • Åh men toppen!! Åker ner och backpackar östkusten nu i höst, men är redan sugen på att åka tillbaka efter jul för att jobba på WH visa. Svårt att säga kanske, men är det helt omöjligt att få jobb i januari? Vet att säsongen redan är igång då, men är inte så kräsen med jobb. Din blogg är så fin btw 🙂

  Reply
 • Härlig blogg du har, jag har typ scrollat igenom alla dina Australien inlägg haha. Jag har själv tänkt åka ner till Australien (för 6 månader och ensam) och undrar över vissa saker.
  •Förstod att du bosatte dig i Sydney (hur länge?) och sedan körde östkusten på 8 veckor, hur kändes de? Skulle själv vela bosätta mig någonstans och jobba men samtidigt se så mycket som möjligt
  •Vad för hostel bodde du på när du kom till Sydney?
  •Jag vill surfa, sola, jobba på exempelvis ett café och inte betala löjligt stor hyra, vilken stad/stadsdel skulle du rekomendera?
  •Ifall du skulle ha kommit ensam till Sydney, vad skulle du ha gjort för att hitta någon i samma ålder som dig (jag är 19) som du skulle ha kunnat ”para ihop dig med” eller vad man nu skall säga.
  •Har du lärt känna australienare, eller blir de lätt så att man bara hänger med andra backpackers? Jag skulle nämligen vela göra lite båda och har hört att ifall man är i en stor stad så slår man lätt ihop sig med bara andra backpackers
  •Hur såg din packning ut? Jag vill ju ta med alla mina fina sommarkläder och förstår inte hur man skall kunna klara sig på typ 2 klänningar, 2 shorts….
  •Elli och Claudia hade även bra frågor jag skulle vela höra svar på:)
  Oj vad långt det blev, men blev verkligen så glad när jag hittade din blogg med bra tips och någon i samma ålder som gjort resan jag vill göra!

  Reply
  • Hej!
   Detta kanske är jätterandom men det var jag som skrev kommentaren längre upp men jag ska ju också som sagt till Australien och åker den 3:e oktober! Hör av dig om du skulle vilja träffas där! 🙂
   Min instagram är claudiajakin

   Reply
 • Finns det någonting du önskar att du visste innan du åkte, såhär i efterhand?
  Är det nödvändigt att göra RSA eller är det lika enkelt att få jobb som exempelvis butiksbiträde?
  Hur funkar utelivet, finns det promoters?
  Var hittar man skönaste människorna?
  Vad ska man generellt undvika?
  Härlig blogg! :))

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *