EN SÅN DÄR LYCKAD DAG

DSC04980

DSC04981

DSC04935

Hemskt vad seriös jag ser ut på första bilden, lovar att jag var gladare än vad jag ser ut att vara haha! Idag har varit en sån där lyckad dag när man varken har för lite eller för mycket att göra. Åkte till Indooroopily (seriöst, Australiensare skojar inte bort sina namn på orter, alla är sådär konstiga) och mötte upp Julia för vi skulle på jakt efter de sista inredningssakerna till hennes rum och K-mart och Target var våra mål för dagen. Efter ytterligare lite strosande på köpcentret bar det av hemåt och jag lade mig faktiskt och solade(!!!!) för första gången på ungefär 5 månader, no joke. Har varit så himla trött på att sola sen vi backpackade, men det var så skönt att lägga sig på baksidan i eftermiddagssolen. Senare var det jobb som stod på schemat och på vägen dit såg jag denna magiska solnedgång. Lyckades skära upp halva mitt finger på ett vinglas på jobbet, men inte ens det kunde förstöra dagen haha! Har vloggat hela dagen också, så jag ska redigera den så fort jag kan. Har dock två andra videos som ska upp före denna. Hoppas ni alla haft en underbar dag för det har jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *