ILLUMINATING PRIMER FROM MECCA

DSC04426

DSC04425

DSC04430

DSC04433

Åh Mecca Mecca Mecca… how I love you. Har blivit rejält mycket mer intresserad av smink på senaste tiden som ni kanske märkt då jag uppdaterat min sminkväska en hel del. Skrev ju nyss om min primer från Benefit, och det är fortfarande min favoritprimer såklart. Dock så är den ju ganska så dyr, så vad jag gillar att göra är att bara ta lite av den på de områdena som jag faktiskt har synliga porer på, dvs i min T-zon, och sedan gå in med en annan primer i resten av ansiktet. Då köpte jag denna från Mecca Maxima’s egna märke som visat sig vara otroligt bra! Letade speciellt efter en primer som var illuminating och gav en mer ‘dewy’ look. Älskar den minimalistiska förpackningen och flaskan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *