SNAPSHOTS FRÅN BRISBANE + FRÅGA OM AUS

DSC04728

 

DSC04715

Lite snapshots från en av de allra första dagarna när jag kom hit till Brisbane! Fattar inte att jag redan varit här i nästan en månad?! Är 100% säker på att tiden går dubbelt så snabbt på denna sida av jordklotet. Anyway så har jag inte haft för mig speciellt mycket de senaste dagarna. Har känt mig lite krasslig så har mest stannat hemma i min säng hehe, ibland behöver man några sånna dagar! Kollade även på Suicide Squad och förstår inte varför folk tyckte den var dålig? Kanske inte 10/10 men absolut sevärd! Är lite sen med att se den men jag är nu som alla andra också officiellt kär i Harley Quinn.

FÖRRESTEN!!! Glöm ej att ställa era frågor om Australien i detta inlägg då jag i helgen ska filma videon där jag svarar på alla era frågor! Har hittills fått superbra frågor så det ska verkligen bli kul att filma, och jag ska försöka svara så gott jag kan på allt ni undrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *