CRAPPY PICS, GREAT FRIENDS AND GREAT FOOD

DSC04911

DSC04910

DSC04909

DSC04913

DSC04914

DSC04917

DSC04919

Bildkvalitén kanske inte är den bästa, men tyckte ändå att de förtjänade en plats på bloggen då jag hade så himla roligt när de togs, verkligen en så härlig och mysig kväll. Detta var andra gången vi samlade vårt lilla svenska tjejgäng för en middag hos Johanna och Alice som bor på bästa läget mitt i stan på 34e våningen. Nej jag är inte avis alls? Det är inte så att utsikten är helt fantastisk eller så? Inte alls.

Vill också bara poängtera hur enkelt det är att vara vego även i sånna här tillfällen. Medan de andra åt kyckling hade jag bara med mig mina egna veganska Quorn schnitzlar som för övrigt var fantastiskt goda, stekte dem i en annan stekpanna och sen var jag good to go. Var det krångligt? Nej. Tyckte nån det var konstigt? Nej. Missade jag något av det sociala pga att jag är vego? Inte alls. Vego är sååå enkelt vänner, jag lovar! Nu ska jag sätta mig och redigera det sista på min nya YouTube video som kommer ut imorgon morgon så håll utkik efter den!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *