JAG SKA LÄMNA AUSTRALIEN…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Fast det visste vi ju alla från först början när jag kom hit. Ändå känns det så himla overkligt att jag ska lämna Australien även fast jag ju hela tiden vetat att förr eller senare så ska jag ju hem. Om exakt två veckor sitter jag på ett plan bort från Australien. Har dock försökt förbereda mig mentalt på det redan nu då jag känner mig själv, för jag har separationsångest big time. MEN vad som får mig att inte ha överdrivet mycket med separationsångest är nämligen vart det planet är på väg till. Ni som följer mig på Twitter (ni borde helt klart följa mig HÄR för jag är fett underskattad på Twitter) vet redan hehe, men det kommer komma ett inlägg med mer detaljer osv om det. Hoppas ni har en fin onsdag!

Förresten!! Har haft sjukt mycket krångel med iMovie, så jag vågar inte säga när nästa video kommer upp på YouTube. Men det är snart iallafall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *