JAG SKA TILL BALI OCH TRÄFFA…

DSC01006

REBECCA!!! Att jag ska till Bali har jag ju inte riktigt berättat på bloggen än, men ni som följer mig på Twitter vet sedan länge att det är dit jag ska hehe. Redan om 3 dagar faktiskt! Fast det är ju inte ens det jag är mest taggad på, utan mest glad är jag för att jag ÄNTLIGEN ska få träffa min fina fina bästa vän Rebecca där efter att inte ha träffat varandra på !!!NIO!!! månader. Herregud. Det är så overkligt. De som läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg att hon var här i Sydney i ett par veckor från Dec-Jan tidigare i år. Det kommer ett inlägg imorgon om våra reseplaner då Bali faktiskt inte är det enda stället vi ska till. Vi ska nämligen på en liten Asien-tripp. Bali + bästavän = älskar livet.

FÖRRESTEN!! Jag vet att jag varit sämst på att lägga upp YouTube videos… Jag som lovade er en video i veckan. Det roliga är att jag har spelat in 4 videos, men då jag inte kunnat lösa hur jag ska ha mitt iMovie bibliotek på en extern hårddisk istället för på datorns egna minne så har ju allt gått åt helvete rent ut sagt hahaha… Är nääästan klar med en lång video som jag och Julia spelade in, men nu går det inte ens att öppna iMovie och spara det som jag gjort då det inte finns tillräckligt minne på datorn. Kommer snart få något utbrott av något slag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *