MINNEN I LÅTFORM – AUSTRALIEN 2015-2016

Det är min sista hela dag här i Australien idag, och jag känner mig själv. Jag kommer ha separationsångest till max imorgon när det väl är dags att lämna. Vad som dock gör mig väldigt lugn och glad är att jag gick igenom min Spotify-lista Dream World som jag vet att en del av er prenumererar på, och hittade en massa låtar som jag inte lyssnat på på ett ganska bra tag som verkligen tar en tillbaka till så många underbara härliga minnen som jag har här i Australien. Det kanske inte är lika kul för er som för mig att lyssna på dessa, men det är ändå en skön mix av låtar som jag kände att jag ville dela med mig av. Dels på grund av att jag vet att många av er uppskattar när jag delar vad jag lyssnar här på bloggen, men även för mig själv att kunna kolla tillbaka på, lyssna och minnas. Kommer garanterat ha dessa låtarna på repeat på flyget till Bali imorgon. Enjoy x

 

2 comments on “MINNEN I LÅTFORM – AUSTRALIEN 2015-2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *