HEJDÅ AUSTRALIEN

Så otroligt långt bort denna dag alltid varit. Det har alltid känts som nästan en livstid tills jag skulle sitta här vid gaten på flygplatsen, redo att lämna Australien. Eller ja, redo är väl lite att ta i. Jag är inte alls redo, fast jag tror inte heller att jag någonsin kunnat vara redo för denna dagen. Har så mycket kul framför mig och jag är så tacksam över att jag har haft denna möjlighet att få stanna så länge som jag faktiskt gjort, men det gör ändå inte klumpen där i botten av magen känns bättre över huvud taget. Jag har dock försökt förbereda mig på att jag faktiskt ska lämna Australien nu i ett par veckor. Det känns så töntigt att säga, men Australien är ju liksom en del av min identitet nu. Jag ÄR liksom Sanna i Australien. Det kommer vara så konstigt att inte vara Sanna i Australien längre, och helt ärligt så känner jag mig redan nu ganska lost även fast jag känner mig själv tusen miljoner gånger bättre än vad jag gjorde för 11 månader sedan när jag lämnade Sverige för denna resa. Det är en svår känsla att beskriva. Jag har liksom ett liv här, vänner här, så mycket upplevelser här, och på bara en 24 timmars flygresa hem så är allt det där liksom borta. Usch nu gör det ännu ondare i magen. Det ska bli så kul att åka till Bali, Singapore och Hong Kong, verkligen. Missförstå mig rätt. Det känns som att jag kommer spricka av alla känslor. Är så ledsen men samtidigt så glad. Nu ska jag boarda mitt plan, vi ses i Bali vänner ♥

DSC01667

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *