FÖRSTA DAGEN I BALI

DSC05428

DSC05431

DSC05433

DSC05435

DSC05436

DSC05444

DSC05446

De sista bilderna alltså, snacka om en trött och vilsen Sanna haha! Nu har jag iallafall landat i Bali. Befinner mig just nu i staden Kuta. Det var egentligen tänkt att jag bara skulle sova här en natt för att sen ta mig vidare till Seminyak eller någon annan ö, men, hör och häpna: Sanna klantar till sig och lyckas slå upp hela tån på en sten i gatan så det sprutar blod hahaha alltså jag orkar inte med mig själv. Så jag får numera inte bada eller få vatten på min fot på tre dagar vilket som ju är exakt vad man vill när det är 35 grader, sol och man befinner sig på Bali. Så jag stannar här i Kuta någon dag till. Absolut. Skitbra Sanna. Kom fram till mitt hotell och frågade om de hade ett first aid kit, bara för att rengöra det osv. Helt plötsligt var jag omringad utav 20 personer i personalen som sprang och hämtade bomull och sårrengöring och jag vet inte vad. Mitt blodiga tå var liksom dagens största händelse hahaha.

Nu ska jag redigera det sista på Australien Q&A videon som kommer upp imorgon!! Äntligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *