VIDEO: AUSTRALIEN Q&A PT.1

Ääääääääntligen är första delen av denna Q&A uppe! Det tog både blod, svett, tårar och en omformaterad dator, men nu så. Del två kommer väldigt snart då jag nästan redigerat klart hela den också. Förvänta er den inom de kommande dagarna. Hoppas videon är till hjälp till er som ska eller funderar på att åka till Australien! Glöm inte att prenumerera på min kanal så ni inte missar när jag lägger upp något nytt, och om videon hjälpte er hade det varit så kul med en tumme upp!!

One comment on “VIDEO: AUSTRALIEN Q&A PT.1

  • Hej! Jag åker snart till Australien, till Brisbane faktiskt och sen till Byron Bay förhoppningsvis. Hittade dig på youtube då jag kollade efter packningsvideos för har lite smått panik på vad jag ska packa med mig. svårt med packning till 1 år, haha. Hur länge har du varit där och jobbar du där, isåfall har du några tips till vad det bästa är att göra för att få ett jobb där. Har du några hostel tips i Byron Bay, jag har kollat lite på Backpackers inn och även Arts factory. Åh skulle vara superkul att ha kontakt med dig! kramar xx

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *