POOLHÄNG

Här har jag hängt hela dagen. Eller ja, åtminstone det mesta av dagen innan det började ösregna och åska så fönstrena skallrade. Fast det gör inte mig något, åska är mitt favoritväder. Wi-fiet på detta hotellet är sämst. Kan ladda Twitterflödet och posta bilder på instagram, fast det är ungefär så långt jag kommer. Det blir liksom som en ofrivillig telefon och dator detox som är SÅ behövlig. Fan jag måste akta mig från att bli stimulanstorsk. Måste lära mig att man inte behöver lyssna på podcast, musik eller titta på youtube 99% av sin vakna tid. Okej där överdrev jag, men ni fattar. Har faktiskt kommit in i att läsa en bok för första gången på länge. Hade glömt hur mycket jag älskar att läsa. Jag har börjat att läsa ganska många böcker detta året, men dock är jag jäkligt kräsen med vad jag läser, så det behöver vara en 10/10 från början till slut vilket är varför jag inte läst på så länge. Nu ska jag sluta babbla, hoppas ni har det lika bra som jag har <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *