HAI MUSHROOM BEACH NUSA LEMBONGAN

Kolla vilken underbar pasta jag åt härom dagen på en restaurang vid namn Hai som ligger mitt på Mushroom Beach på Nusa Lembongan. Jag hade haft pasta-cravings sen jag kom till Bali, och detta var för gott för att beskriva haha! En restaurang lite i den övre prisklassen, men det kostade ändå mig bara ca 70kr för pasta och ett glas färsk melonjuice. Kan starkt rekommendera!!

One comment on “HAI MUSHROOM BEACH NUSA LEMBONGAN

  • Hej!!
    Har varit så himla bra för mig att följa din blogg den här sommaren. Läste allt om hur du hade det i sydney och försökte förstå hur det var att bo där. Var nervös och visste inte om jag skulle åka över huvudtaget. Fattade inte hur man uttalade ”bronte”, ”bondi”, och trodde att det var omöjligt att skaffa allt, boende och jobb osv. Jag visste inte hur något skulle bli överhuvudtaget, som precis alla som kommer hit på wh-visa.
    Sen flög jag hit själv 1a september. Nu bor jag i precis vid bondi junction, handlar mat på coles i westfield, går också på marknaden på oxford street på helgerna, jobbar på establishment (som jag kom på att du skrev om längesen), föredrar bronte framför bondi, vet vilket cafe som har den billigaste sojalatten på gatan och spelar biljard på el topo ibland med killen jag dejtar men oftast min roommate.
    Vad jag ville säga var lite att tack för att du avdramatiserade min flytt! Och att jag kom och tänka på hur annorlunda det är att läsa dina blogginlägg från sydney nu vs innan jag kom hit. Känner liksom igen exakt allting nu och har min egen uppfattning. Tack och kram!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *