HELT ÄNDRADE PLANER

Hej fina ni!! Jag vet att jag bokstavligt talat varit den sämsta bloggerskan att existera på denna jord den senaste veckan, dock så har det hänt en hel del grejer som gjort att jag verkligen inte kunnat blogga. Utan att göra detta till en alldeles för lång historia och blanda in alltför många detaljer så har det tyvärr blivit så att Rebecca och jag inte längre ska mötas upp här på Bali och resa tillsammans. Inte för vi är ovänner eller så, det funkade bara inte just nu vilket är så synd verkligen och vi båda hade sett framemot detta så oroligt mycket. Dock så ses vi ju snart ändå när jag kommer hem! Iom att vi redan bokat alla flyg osv, och jag ännu inte vet om jag vill åka till Singapore och Hong Kong själv så har de senaste 3 dagarna varit väldigt… Omvälvande? Kan man säga så? Omvälvande? Aja. Inte för att jag inte vågar åka själv, utan mer för att jag inte riktigt ser poängen med att åka dit själv. Vad gör man själv i Singapore och Hong Kong liksom? Speciellt när man redan rest så pass mycket ensam som jag faktiskt har under det senaste året. Börjar bli trött på mig själv hahaha! 

För att summera: jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv. Allt verkar vara normalt med andra ord! Hoppas ni kan förlåta mig för min usla bloggning så hörs vi i nästa inlägg!! 

PS! Om jag inte bloggar så är jag alltid aktiv på Twitter så följ mig där!! Är jätterolig lovar!!! 

One comment on “HELT ÄNDRADE PLANER

  • Hej! Prenumerar på din youtube och läser din blogg, så himla bra båda två!!! Hur som helst så ska jag snart till Australien och undrar hur nattlivet fungerar i Sydney och Melbourne. Är det svårt att komma in på klubbar som 19 år? Kostar det som tjej hehe? Finns det promoters?

    Ha en fin dag, puss

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *