GUESS WHO’S BACK IN…

SVERIGE!!! SOM JAG SAKNAT DIG OCH SOM JAG LÄNGTAT ATT KOMMA TILLBAKA (även fast du välkomnar mig med regn och rusk, men det är okej jag gillar dig ändå)!!! Nu kanske en del är ganska förvirrade då jag varit helt m.i.a på bloggen och inte speciellt aktiv på sociala medier den senaste veckan, men kände helt enkelt att jag ville njuta av min sista vecka på Bali och min sista vecka av hela denna stora resa jag varit på det senaste året, så jag tog en veckas paus. Hoppas ni kan förlåta mig. Är dock tillbaka better than ever för jag är så inspirerad och taggad på att blogga!

Hur som helst, det kommer komma ett lite djupare inlägg om hur allt känns efter att komma hem efter ett år osv, men nu tänker jag bara berätta lite mer om hela hemresan. Anledningen till att jag inte skrivit något om min hemfärd även när jag visste när jag skulle komma hem var att jag skulle överraska Linnéa och Rebecca med min hemkomst. Alltså det kan ju ha varit bland det roligaste och bästa jag någonsin gjort. För att göra en lång historia kort så bad jag deras föräldrar att låtsas göra planer med dem, men så var det jag som dök upp där istället. Sååå jäkla roligt. Vill åka iväg länge fler gånger BARA för att kunna överraska folk hahaha! Hade bokstavligt talat fjärilar i magen heeela hemresan (aka ca 24h) för att jag inte kunde fatta att jag skulle få träffa min familj och vänner igen efter ett år. Det låter så klyschigt, men man vet verkligen inte vad man har förrän man inte har det nära sig varje dag hela tiden. Så tacksam för min familj och mina vänner.

Nu ska jag njuta av att vara hemma i fina Sverige. Bali och Australien i all ära men Sverige är inte så dumt ändå. Hoppas ni alla kommer ha en lika bra helg som jag planerar att ha! Ska nämligen äta ikapp all Svensk mat och godis som jag missat när jag varit borta!

One comment on “GUESS WHO’S BACK IN…

  • Anna❤️ says:

    Heeeej! Välkommen hem! Jag vill bara säga att jag älskar din blogg men jag ber dig verkligen på mina bara knän att du visar vad för ansikte och hud produkter du använder! Tror du skrivit om kokos olja eller något sånt innan men skulle verkligen vilja veta dina dagliga rutiner och oxå impackningar och skrubb och sånt!❤️ Älskar din blogg och det hade varit kul och veta för din hy verkar så fin ochh bra❤️

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *