VÄGEN TILL PERFEKT HY – SKINROLLER

Jag har länge kämpat med min hy. Periodvis har det varit superbra och periodvis inte så värst bra. Nu har jag dock haft väldigt fin hy i ungefär ett halvår, och nu har jag äntligen hittat det där som kommer hålla min hy lika fin (om inte göra den ännu bättre!), nämligen en Skinroller!

dsc06107

dsc06102

dsc06083

Så här ser förpackningen och själva rollern ut. Allt kändes så lyxigt och fräscht när jag packade upp det! Dessutom så beställde jag med en så kallad Bio-Oil som passade perfekt för min hudtyp då jag har överkänslig torr hy med ojämn hudton.

Vid första anblick kan själva rollern se lite läskig ut; speciellt när man ser nålarna och inser att man ska använda den i sitt ansikte (eller annanstans på kroppen). Dock så är ju nålarna nästintill mikroskopiska, och om tom jag som har fobi mot nålar kan använda den kan vem som helst det.

dsc06079

dsc06081

Vad är den bra för kan man ju fråga sig? Jo, med hjälp av 540 små mikronålar så stimuleras både hudens kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller då man gör flera hundra tusen små håll i huden. Om man använder sin Skinroller med jämna mellanrum så kan detta förebygga bland annat celluliter, bristningar och håravfall, och det kan även minska synligheten på ärr och bristningar.

dsc06124-2

Jag är verkligen sååå spänd på att få se resultaten om 6-8 veckor, har speciellt ett ärr på min hand (kommer ni ihåg att jag skar mig på ett vinglas på jobbet i Brisbane?!) som jag ska testa rollern på tillsammans med Bio-Oil och visar er hur det gått! Tusen tack till de fina människorna på Skinroller.se som jag gjort detta inlägget i samarbete med, glöm inte kika in på deras webbshop för fler produkter!

One comment on “VÄGEN TILL PERFEKT HY – SKINROLLER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *