BÄSTA HOTELLET I CANGGU, BALI

dsc05758

dsc05759

dsc05760

dsc05762

dsc05764

dsc05765

Litus Rinaya Hotel i Canggu kan ju ha varit det bästa hotellet jag bodde på under min tid på Bali. Jag gillade inte Canggu speciellt mycket, men stannade här mest för att ha lite me-time med spa osv. Det låg inte vid stranden, men det gjorde mig absolut inget då stranden på västra sidan av ön inte är fantastisk ändå. Speciellt när jag precis varit på Nusa Lembongan där stränderna var som tagna ur en saga, så jag var lite kräsen haha! Personalen var f a n t a s t i s k. Helt amazing. När jag kom dit min sista dag i packningspanik (hade lämnat min resväska där innan jag åkte till Gili nämligen, så skulle hämta den innan jag åkte till flygplatsen bara) så hjälpte 4 stycken i personalen mig och bara var bäst helt enkelt. Tipsar starkt om detta hotell för de som är på Bali och ska stanna i Canggu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *