ANLÄND I STHLM

dsc06275

dsc06276

dsc06280

dsc06283

dsc06284

Har ju helt missat att berätta att jag ska spendera helgen i Stockholm för er här på bloggen! Hur som helst så sitter jag just nu på T-centralen, vilket jag gjort sedan halv 7 imorse hahaha! Tog nämligen ett nattåg, så var framme väldigt tidigt. Anledningen till att jag åkt till Stockholm är för att jag och Rebecca ska möta upp Daniella och Ellinor (ni som läst bloggen vet att vi träffade dessa tjejer i Sydney förra året) för att ha reunion! Senast jag såg dem var i Melbourne i Juni liksom!! Hur som helst så slutar ingen av varken Elli eller Dani att jobba förrän ikväll, så jag har hela fredagen idag tillgodo att göra vad jag vill. Hade nog tänkt gå på fotografiska och kanske ta mig ut till Mall of Scandinavia. Vi får se vad jag gör. Hoppas ni har en underbar dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *