HUR?

Hur kunde detta ske? Hur kan USA och världen ta ett så stort steg tillbaka i utvecklingen efter att för åtta år sedan tagit ett så stort steg framåt med sin första färgade president? Politik är inget jag brukar skriva om här på bloggen, men det är omöjligt för mig att skriva något glatt inlägg om den godaste smoothie bowlen eller ett par nya örhängen jag köpt när en man som Trump har blivit USAs president. Världens mäktigaste man. Det gör mig så fruktansvärt rädd att en man som öppet inte tar avstånd från KKK, tycker kvinnor ska straffas om de väljer abort som han dessutom vill förbjuda helt, som tycker att muslimer ska ha speciella ID och inte få komma in i USA, bygga en mur för att stoppa folk från Mexico att komma in i USA, sätta Hillary Clinton i fängelse, förespråkar våldtäktskultur och är öppet sexist, har en vice president som tycker att man ska elchocka unga LGBT+ människor för att göra dem straighta, deportera närmare 12 miljoner papperslösa från landen, och mycket mer. H U R KUNDE DETTA SKE? Det som skulle vara ett stort skämt från början till slut. Lite samma känsla och skämt som att Kanye West sa att han skulle ställa upp liksom. Jag vet att jag inte bor i USA och att vissa kommer tycka att jag överreagerar, men detta påverkar exakt alla i hela världen vare sig man vill det eller ej. Donald Trump normaliserar sexism, rasism och homofobi. Och nu är han världens mäktigaste man. Jag är så ledsen. #imstillwithher

fullsizeoutput_7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *