GUESS WHOS BACK BETTA THAN EVA

Heeeeeeej alla! Gud vad jag saknat er. Vi kan väl börja med elefanten i rummet redan nu, varför jag inte bloggat på ca en vecka. Livet har helt enkelt kommit i vägen, i samband med att själva plattformen haft lite tekniska problem (som dock nu är lösta) samt att alla mina tekniska ägodelar som gör min bloggning möjlig har mer eller mindre svikit mig. Med andra ord, min externa hårddisk (med alla aus+bali bilder och videomaterial) är helt kaput, min mobil har inte långt kvar i livet och min kamera fungerar lite när den vill, ca 20% av tiden jag vill att den ska fungera. Med andra ord så har det inte gått att blogga, men nu är jag tillbaka mer taggad och mer inspirerad än någonsin!!! Det är när man väl har en bloggpaus som man inser hur mycket man faktiskt genuint älskar att blogga. Speciellt här på Voyz. Voyz är bäst.

Det är så himla mycket spännande som kommer hända med min roll här på Voyz och med bloggen nu i slutet på året, och 2017 ser jag verkligen fram emot så himla mycket. Glöm inte kika in lite då och då så ni inte missar något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *