EN SÅNDÄR LISTA

Hej älsklingar. Åh vad jag älskar er som fortsätter klicka in på bloggen även fast jag varit sämsta bloggerskan på sistone. Love you love you love you. Min kamera kom tillbaks från lagning idag(!!!) så nu har jag äntligen lite motivation till att blogga igen, wohoo! Som sagt, jag vet nu 110% att jag inte är gjord för att leva i detta klimat. Har liksom inte ens kommit ur min morgonrock idag??? Känns liksom inte lönt att välja ut en outfit, sminka sig, ta sig ut på stan eller så när det bokstavligt talat är ljust ute i ca 0.3 sekunder. Anyway, då jag inte har några nya bilder än så får ni läsa en liten lista jag skramlade ihop precis nu. Tror den hette Timeflies-listan(?). Hoppas ni har en underbar underbar fredagskväll!

Processed with VSCO with kk2 preset

Julia och jag i Brisbane i September

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Min pappa brukar skämta om att jag föddes 3 minuter försent då jag oftast är liiite sen till det mesta hahaha!

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Definitivt morgonen. Alltid varit en morgonmänniska.

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Söndag!! Världens mysigaste dag OCH det är dagen innan en helt ny fräsch vecka börjar vilket jag ääälskar.

4. När går tiden som snabbast?

När jag är på mobilen tyvärr…

5. När går tiden som långsammast?

När man väntar på att lönen ska rulla in på kontot haha!

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Att sminka mig tar alltid dubbelt så lång tid än avd det kunnat ta då det lite är nästan som meditation för mig? Konstig jag vet, men hatar att stressa när jag sminkar mig. Det kan ta allt från 15 minuter till 1h.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Skulle vilja leva typ 200 år fram i framtiden. Har egentligen inte någon motivering till varför.

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Alltid alltid alltid sist med att äta upp. Har förföljt mig hela livet…

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Mina vänner och min familj.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Tiden till och från gymmet. Vänta på buss och tåg. Vänta på mat.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Just nu vaknar jag vid ungefär 8:30 och lägger mig runt 00.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Att spela in och redigera YouTube-videos. Tycker det är så kul men tiden räcker inte riktigt till tyvärr.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Gjorde en smoothie! Banan, kiwi, blåbär och spenat yuuum

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Laga middag, skriva önskelista (vill ni se den förresten?) samt skriva ett par tidsinställda inlägg då jag tyvärr varit sämsta bloggerskan senaste tiden……

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Hatar denna fråga så fruktansvärt mycket så tänker inte ens svara på den hehe

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *