MIN NYA TITEL PÅ VOYZ: BLOGGANSVARIG

dsc06381

dsc06382

Bloggansvarig! Japp, det är min nya titel här på VOYZ. Fy vad taggad jag är på detta och gud vad tacksam jag är mot fina Nikilina vår chefsredaktör och bästa Peter som är grundare för hela VOYZ, för att de litar på mig. Ni är bäst! Vi har redan smygstartat lite med mina uppgifter, men det stora hela drar igång mer tillsammans med att 2017 börjar. Är så spännd och taggad på allt 2017 kommer med. Fan vad bra det året ska bli. Ni som prenumererar på vårt nyhetsbrev har redan fått en liten försmak då det numera är min uppgift att skriva och skicka ut, bland annat. Mer om vad jag ska göra för VOYZ lite senare när allt är klappat och klart! Trevlig Tisdag mina vänner! #thevoyzlifestyle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *