JUL I SVERIGE VS JUL I SYDNEY

 

Processed with VSCO with hb2 preset

GUD vad jag saknat att fira jul i fina fina Sverige. Julfirande i Australien i all ära förra året, men ingenting slår jul i Sverige tillsammans med sin kära familj. Förra året på julafton jobbade jag liksom ett 10 timmars pass i glassbutiken jag jobbade i på Bondi Beach och sen firade vi lite med vår hyresvärds familj och vänner i vår lägenhet där vi drack mangoöl (så himla gott) och åt inte så traditionell julmat, allt medan det var 40+ grader värme haha. Inte så mycket julstämning med andra ord. Dock tacksam över att jag även om jag var 20,000km från min familj i Sverige, att jag fick fira den med min lilla Aussie-familj i form av några av de allra bästa vännerna jag fortfarande har idag ett år senare. Bästa. Hoppas ni alla hade en underbar jul även om ni firar ju eller inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *