OVÄNTAT BLOMBUD

dsc06466

dsc06471

dsc06470
dsc06477

Helt ovetande står jag och bakar julgodis den 23e när telefonen ringer. ”Hej jag ringer från InterFlora, är det Sanna?” ”Ja det är jag” ”Va bra! Vi har ett blombud till dig, så vi undrar om du är hemma idag så vi inte behöver ställa blommorna ute?” ”Inte till mig väl? Är ni säkra? Sanna Göransson?” ”Jodå Sanna det är till dig” ”Jaha ja okej, ja jag är hemma…?” ”Super, då kommer vi om en stund!”.

Ehhhh VA? Har aldrig blivit så glad och totalt överraskad när det visade sig att det var mina älskade älskade älskade Stockholmare Daniella och Ellinor som skickat dessa blommor i den finaste julhälsningen någonsin. Är så lyckligt lottad att ha så fina vänner som jag har, och jag är så oändligt tacksam över att jag skrev det där inlägget på Facebook i Svenskar i Australien gruppen som ledde till att vi träffades där på andra sidan jorden för ett år sedan. Vissa saker är ju bara helt enkelt meant to be om vi nu ska vara så där blödiga.

PS. Byr er inte om namnen på kortet, internskämt, hehe.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *