17 PERSONLIGA FRÅGOR OM 2017

DSC00696

Listan snodde jag från fina Sandra Stjerneus!

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Jag reste helt själv. Alltså verkligen s j ä l v utan någon som reste med mig vilket både var underbart och hemskt. Besökte även Bali för första gången.

Vilka länder besökte du?

Australien, Bali och Danmark! Ska man vara petig så tekniskt sett Dubai också då jag mellanlandade där på hemvägen haha!

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

Tro det eller ej, men rutiner. Att inte bo i en resväska och behöva packa ner och packa upp skiten hahaha. Fun fact: när jag kom till Brisbane och hade flyttat in i mitt nya hus så packade jag inte upp min resväska på 3 veckor för jag var så trött på det…

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

Av någon anledning minns jag dagen vi åkte ut på båten i Whitsundays i Australien, 3e Mars. Kommer även ihåg att Laneway festivalen vi var på i Sydney var den 7e Februari, då vi påbörjade vår Östkustenresa den 8e. Minns även att Rebecca åkte hem den 4e Januari. Sist men inte minst så kom jag hem till Sverige igen den 21 Oktober.

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Har inte riktigt jobbat 2016 hehe… Men kanske att jag fick 100% av en mystery shopper i glassbutiken jag jobbade i på Bondi Beach? Med andra ord inget ritkigt karriärmässigt hahaha!

Vad spenderade du mest pengar på?

Resa resa resa. Utan tvekan. Fasiken vad dyra flygbiljetter är alltså.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Denna lista hade kunnat bli så så så lång. Ska försöka välja ut ett par stycken. Kärleksbrev – Hov1, Smoke & Retribution – Flume, Didn’t Know – Digital Animal Farm, Purple Light – Citybois, Rio – Netsky, Something About You – Hayden James, Let’s Get Lost – G-Eazy, Trndsttr (Lucian Remix) – Black Coast, Shoop – Salt N Peppa, The Buzz – Hermitude, For Free – Drake… Oj vad många det blev hahaha. Kunde inte sluta förlåt. Vill läsa detta inlägg om 10 år och komma ihåg alla dessa låtar liksom <333

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare. Definitivt SÅ mycket gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?

Är verkligen supernöjd med år 2016 och jag hade faktiskt inte velat göra något annorlunda.

Den maträtt du åt oftast 2016?

Nudlar och havregrynsgröt med glass hahaha! Inte tillsammans då.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Vi hade precis samma dag kommit till Brisbane på vår Östkustenresa. Vi åt på en vegetarisk restaurang, gick i stan, och sen fixade Julia, Daniella och Ellinor supergod middag på kvällen. Bästa bästa bästa <3

Högsta önskan just nu?

Hmm att 2017 blir minst lika bra som 2016 kanske?

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Inte diekt. 2016 har varit det bästa året hittills!

Vad fick dig att må bra?

Mina vänner som jag träffade 2016 som jag är helt säker på kommer vara mina vänner livet ut. Samt all god mat jag ätit såklart. Oj vad mycket god mat jag ätit.

Vem saknade du?

Denna är ju ganska så självklar. Min familj och mina vänner som var hemma i Sverige när jag var borta.

Vad är du mest stolt över?

Att jag verkligen tagit mig ut ur min comfort zone mer gånger än jag kan räkna detta år.

Har du några resor inplanerade 2017?

Ska faktiskt till London om drygt en månad!

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *