LIFE UPDATE: NYTT JOBB MM.

Hej fina fina läsare! Hur mår ni idag? Jag själv mår toppen även fast vädret vill annat. Det känns som om livet varit otroligt stressigt och att jag varit superupptagen de senaste veckorna fastän jag när jag reflekterar över det inte alls gjort speciellt mycket? Konstig känsla. Anyway så har jag gått och blivit med nytt jobb! Så nu har jag två vilket känns superskönt. Jag var ju ganska öppen med att jag jobbade på Hollister innan, men nu har jag ganska många fler läsare än för ett år sen så jag tänker nöja mig med att säga att det är ett receptionsjobb och ett butiksjobb. Annars händer inte så värst mycket nu mer än att jag övningskör. Vill så gärna ta körkort nu. har liksom inte känt att jag varken behövt eller velat ta det innan, men nu vill jag bara ha kortet haha! Hoppas ni har en underbar dag! 

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *