BÖRJA MED YOUTUBE IGEN?

Hej mina fina bästa älskade bloggläsare! Vadå nej jag kallar inte er fina bästa älskade bloggläsare för att smöra för att jag inte bloggat på nästan en vecka hehe? Absolut inte hehe? Nä men on a serious note så tänker jag inte ens tråka ut er med en bortförklaring. Ibland händer livet och så är det bara. Jag har bestämt mig för att börja göra YouTubevideos igen då jag verkligen tyckte det var så så så kul när jag gjorde det för ett par månader sedan. Detta vädret gör mig så otagg på livet att jag har märkt att så fort jag får tid över så bara degar jag, vilket i sin tur gör att jag får ångest över att jag bokstavligt talat inte gör något. Då satte jag mig ner och tänkte efter vad jag tycker är kul att göra, och bland svaren var YouTube ju! Rösta på vad ni vill se mig göra för video härnäst i tweeten ovanför (och passa på att följa mig på Twitter då jag ändå är ganska rolig när jag väl vill om jag får säga det själv) (shameless selfpromo who dis). Puss och se framemot ett vego med Sanna inlägg imorgon!!

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *