GRANGER & CO. BÄSTA FRUKOSTEN I LONDON

img_4638

img_4659

img_4650

img_4653

img_4656

img_4657

Har ni sett en sjukare scrambled eggs on toast? Jag har inte. Hur får de ens till formen? hur kan den vara så god? Så mycket frågor så lite svar. Om ni vill ha ett frukostställe där man verkligen vill beställa in hela jäkla menyn så är det hit till granger & Co. i Notting Hill ni ska gå till. Ville jag ha deras ricotta hotcakes? Ja. Ville jag ha deras scrambled eggs on toast? Ja. Ville jag ha deras fresh aussie-tallrik? Ja. Tyvärr orkar man bara en tallrik då alla portioner är väldigt stora. Kommer definitivt gå hit nästa gång igen när jag är i London! Förresten, om ni vill kombinera er frukost/lund med lite kändisspotting så är detta tydligen ett bra ställe att gå till. Jag och Daniella satt bredvid en av huvudkaraktärerna i Westworld (Maeve) haha, kul! Om ni kikar noga till vänster på näst sista bilden kan man skymta henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *