FRÅGA: VILKEN KAMERA HAR JAG

kamera

Först och främst, lyckos dig som ska till världens bästa land! Jag har en Sony A5000 som jag verkligen är jättenöjd med. En blandning mellan en systemkamera och en digitalkamera skulle jag säga. Perfekt för att resa med när digitalkamera/mobil inte riktigt räcker till men man ändå vill ha riktigt riktigt fina bilder, för vem orkar släpa runt på en systemkamera egentligen? Denna kamera använder jag till alla mina bilder på bloggen förutom mobilbilder ibland vilket är ganska sällan då denna kamera är så himla lätt att ta med sig överallt. Använder även denna kamera till att filma både mina sit-down videos och mina vloggar! Läs mer om den här i ett tidigare blogginlägg jag gjort när jag precis köpte den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *